• Ma - Vr 8:00 tot 17:30 & Za: 9:00 tot 14:00
  • 0543-471590
  • 06-24451600
  • info@sjaakvanhuenen.nl

  Bemiddeling & Voorwaarden

  Bemiddeling & Voorwaarden

  Maak gebruik van onze inkoop- en verkoopservice.
  Wij beschikken over een groot netwerk, dit vergroot de kans om uw auto goed te verkopen. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen of bij ons langskomen in Aalten.

   

  Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte auto, maar vindt u deze op dit moment niet in ons aanbod?
  Wij helpen graag de geschikte auto voor u te vinden. Wij horen graag van u!

  • Klantgericht
  • Transparant
  • Snel
  • Betrouwbaar
  KoopVerkoop (1)
  KoopVerkoop (2)
  KoopVerkoop (3)
  KoopVerkoop (4)
  KoopVerkoop (5)
  KoopVerkoop (6)
  KoopVerkoop (7)
 • Bemiddeling & Voorwaarden

  De consument kan de overeenkomst annuleren, ook als de verkoper niet in verzuim is. Het annuleren kan tot de gekochte auto, het onderdeel of accessoire, of tot de in te kopen auto is geleverd en het annuleren moet schriftelijk gebeuren. De consument moet alle schade vanwege het annuleren vergoeden. Deze schade is vastgesteld op 15% van de totale koopprijs van de auto, onderdeel of accessoire, tenzij partijen bij het sluiten van de overeenkomst iets anders hebben afgesproken. De schade moet binnen tien dagen na het annuleren worden betaald. Als de consument na tien dagen niet heeft betaald, mag de verkoper de consument schriftelijk melden dat de consument de overeenkomst alsnog moet nakomen.

  Betalen moet contant of door middel van bijschrijving op de bankrekening van verkoper/ reparateur. Betaling moet uitgevoerd worden of zijn op het moment van het afleveren van de auto, het onderdeel of accessoire of bij het opleveren van de werkzaamheden. Verkoper/reparateur en consument kunnen schriftelijk afspreken dat er niet direct betaald hoeft te worden. De consument moet het verschuldigde bedrag betalen vóór het verstrijken van de betalingsdatum. Doet hij dat niet, dan stuurt de verkoper/reparateur na die datum een kosteloze betalingsherinnering en geeft hij de consument de gelegenheid om binnen veertien dagen na ontvangst van deze betalingsherinnering het openstaande bedrag alsnog te betalen. Als na het verstrijken van de betalingsherinnering nog steeds niet betaald is, mag de verkoper/ reparateur rente in rekening brengen vanaf het moment van verzuim. Deze rente is gelijk aan de wettelijke rente. Ook mogen incassokosten in rekening worden gebracht voor buitengerechtelijke kosten. De hoogte van deze kosten is onderworpen aan (wettelijke) grenzen. Daarvan kan in het voordeel van de consument worden afgeweken.