• Ma - Vr 8:00 tot 17:30 & Za: 9:00 tot 14:00
  • 0543-471590
  • 06-24451600
  • info@sjaakvanhuenen.nl

  Milltek Sport

  Wij zijn specialist in Milltek Sport Uitlaatsystemen

  Autobedrijf Sjaak van Huenen is tevens gespecialiseerd in Milltek performance uitlaatsystemen. Of het nou gaat om een catback-systeem, een resonated systeem of een downpipe, dan bent u bij Sjaak van Huenen Auto’s op het juiste adres. Wilt u vakkundig advies of een offerte op maat? Neem dan gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

  Productie

  Alle uitlaatsystemen worden met de hand pasgemaakt onder een test auto waarna er een digitale tekening wordt gemaakt van het systeem. Dit zorgt voor een continue kwaliteit en gegarandeerde pasvorm.

  Milltek uitlaatsystemen worden volledig gemaakt van RVS 304. Deze kwaliteit rvs (roestvrijstaal) wordt tevens gebruikt in onder andere de luchtvaartindustrie en is dus een bewezen kwaliteitsproduct. RVS 304 heeft als kenmerk dat het anti magnetisch is en daardoor minder gevoelig voor verkleuring. Wat de kwaliteit en levensduur ten goede komt.

  Iedereen die wel eens een Milltek uitlaat heeft gezien zal zich kunnen herinneren dat er vrijwel geen las naden zijn. Dit komt doordat Milltek gebruik maakt van schuifverbindingen met een klem voor een makkelijke eenvoudige installatie.